MenÜ
Kosarad

Master

Rendelésre: 2-7 nap
Termékleírás: Az elektromos hőlégfúvók messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait. Azonnal üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetőek. Műszaki adatok: - Teljesítmény: 1-2 kW - L..
27 558 Ft
Nettó ár:21 699 Ft
Rendelésre: 2-7 nap
Termékleírás: Főbb jellemzők: - Beépített szobatermosztát - Nincs oxigénfogyasztás - Füstmentes, szagtalan, páramentes - Alacsony zajszint - Automatikus újraindítás - Hővédelemmel ellátott motor - Túlmelegedés elleni termosztát - Szabályozható teljesítmény 1/2 kW (230V) - Erős, tartós kialakítás ..
24 129 Ft
Nettó ár:18 999 Ft
Rendelésre: 2-7 nap
Termékleírás: Az elektromos hőlégfúvók messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait. Azonnal üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetőek. Műszaki adatok: -Teljesítmény: 1,5-3 kW -..
40 512 Ft
Nettó ár:31 899 Ft
Rendelésre: 2-7 nap
Termékleírás: Az elektromos hőlégfúvók messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait. Azonnal üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetőek. Műszaki adatok: - Fűtőteljesítmény: 1..
52 069 Ft
Nettó ár:40 999 Ft
Rendelésre: 2-7 nap
Az elektromos hőlégfúvók messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait. Azonnal üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetőek. Műszaki adatok: - Fűtőteljesítmény: 2,5/5 kW - Légszállít..
68 579 Ft
Nettó ár:53 999 Ft
Rendelésre: 2-7 nap
Termékleírás: A PB gázos hőlégfúvók messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait. Azonnal üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetőek. Műszaki adatok: - Fűtőteljesítmény: 10,5 kW -..
52 799 Ft
Nettó ár:41 574 Ft
Rendelésre: 2-7 nap
Termékleírás: A MASTER BLP27 PB-gázzal működő hőlégfúvót nyomáscsökkentővel és gázcsővel szállítjuk, a gép azonnal használatra kész! A PB gázos hőlégfúvók messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait. Azonnal üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek, mo..
74 799 Ft
Nettó ár:58 897 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
Tisztelt Vásárlónk! Tájékoztatunk, hogy az ÁSZF-ünk és az Adatvédelmi tájékoztatónk az érintett menüpontok alatt tekinthetők meg. Mint minden weboldal, ez is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz: Adatvédelmi szabályzat
×