Kategóriák
Gyártók
Redats ipari kamion légkulcs 1" , 5000 Nm, 3900ford/perc
Cikkszám: REDATS07-01-70
94.999Ft 79.999Ft
Elérhetőség: Raktáron

Termékleírás:

Bezszpilowy mechanizmus
kulcsok REDATS P-350 fel van szerelve egy pinless (bezszpilowy). Mit jelent ez? A motor által termelt teljes energiát közvetlenül átviszik a csapra. Ennek köszönhetően az eszköz által kifejlesztett kimeneti teljesítmény nagyon magas. A mozgatható mechanizmusok kis száma miatt a kulcs tartós és gyakorlatilag nem igényel karbantartást

Könnyű kezelhetőség:
Fogja meg ezt a kulcsot a kezedben, és nézze meg, milyen könnyű lehet nagy kerekekkel is dolgozni. Csak nyomja meg az érzékeny ravaszt és élvezze a nagy energiát a munka első pillanataitól kezdve!

Biztonságos fogás:
A fogantyúnak speciális hornyai vannak, amelyek ezt a kulcsot még kényelmesebbé teszik a kezedben!

Lenyűgöző erő!
Ennek a kulcsnak a maximális nyomatéka 5000 Nm lehet, ami megbízható és kényelmes munkát tesz lehetővé a kerekek csapjainak csavarozásakor.

Hihetetlen könnyedség!
Ez egy könnyű kulcs hatalmas lehetőségekkel! Súlya csak 15 kg, amelynek köszönhetően nagyon kényelmes munkát fog biztosítani a kerekek csapjainak csavarozásakor. Ez a kulcs fenntartja az ideális stabilitást nem csak a kezekben, hanem a kerekekkel történő munka közben is.

Széles beállítási tartomány
A kényelmes gomb segítségével könnyen beállíthatja a készülék kívánt forgási tartományát. A készülék mindkét irányban 3 sebességgel rendelkezik, amelyeket könnyen beállíthat - csak forgassa a gombot a kívánt helyzetbe. Az irány beállítása balra és jobbra egyaránt.

Tökéletes kivitelezés
Ez a kulcs kiváló minőségű alumíniumból készült, teste ütésálló. Ezenkívül a karosszéria speciális gumi burkolatokkal van felszerelve, amelyek megóvják a sérülésektől, amikor esik vagy leteszik.

Műszaki adatok:
- Nyomaték :5000 Nm
- Befogás: 1"
- Üzemi nyomás : 8-10 bar
- Forgási sebesség : 3900 ford / perc
- Levegőfogyasztás : 410 l / perc
- Bemeneti átmérő : 1/2 "
- Súly : 15 kg

Garancia: 1év

TEXAS és RURIS
FŰNYÍRÓ és FŰKASZA
AKCIÓ
Újdonságok