Kategóriák
Gyártók
Redats légkulcs 1/2" 1500Nm, 8000ford/perc
Cikkszám: REDATS07-01-78
36.799Ft
Elérhetőség: Rendelésre 4-5 munkanap

Terméklírás:

Új megoldások, jobb minőség!
Az előző modell hatalmas népszerűsége azt jelentette, hogy létrehozták utódját, a REDATS P-160-et! Egy új, még szebb dizájn nem minden! Az új modell a legújabb technológiai megoldásokat használja, amelyek befolyásolják a kulccsal való munka és a működés még nagyobb kényelmét.

Miért ez a kulcs?
Sok kulcs van a piacon, miért vásárolna meg a REDATS P-160 készüléket? Íme néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választania:
1. Sima és szelíd egykezes vezérlés (3 beállítási szint a csavarozáshoz és 1 fok a lazításhoz)
2. Nagy teljesítményű szabvány
3. Kivételes teljesítmény
4. Kompozit test a "meleg érintéshez" és "biztos tapadás"
5. Kis súly és tökéletes egyensúly

Hatékony munka
Nehéz csavarok? A REDATS P-160 készülékkel elfelejti ezt a problémát! A hatalmas teljesítmény (akár 1500 Nm-ig) azt jelenti, hogy minden csavart könnyen csavarozhat le - még ha nagyon sütött is!

Évek óta választható
Az olcsó kulcsok gyakran alacsony minőségű fémből készülnek, a REDATS P-160 kiváló minőségű kompozit házon alapszik, amely az úgynevezett "meleg érintés" és "biztos fogás". A kulcs tartóssága annyira nagy, hogy nehéz körülmények között könnyen ellenáll egy igazán hosszú élettartamnak. Egyszóval - sok évszakra szóló befektetés!

Dupla erős
A készülék ikerkalapács-mechanizmussal van felszerelve (angolul "duplakalapács"). Ennek a bevált megoldásnak köszönhetően a REDATS P-160 kiváló teljesítményt nyújt Önnek minden körülmények között - két kalapács forog az orsó körül, ami hatalmas teljesítményt eredményez, amely a kényelmes munkához szükséges még nehéz csavarokkal is.

Könnyű pozicionálás az egyik kezével
A REDATS P-160 gomb még könnyebbé teszi az alkalmazkodást az aktuális igényeihez (az előző ATS P-150 modellhez képest), mivel rendelkezik olyan erő- és irányváltó rendszerrel, amelyet egyetlen kézzel is kezelhet! A csavarkulcs akár 4 beállítási szintet biztosít: 3 szint meghúzásra és 1 szint meglazításra. Ezenkívül a rendkívül pontos kioldó lehetővé teszi a fordulatszám gyors beállítását és még jobb kényelmet.

Tökéletes pontosság A
kulcsot alacsony súly (csak 2,20 kg) és tökéletesen kiegyensúlyozott súlypont jellemzi. Mindez arra készteti a készüléket, hogy tökéletesen a kezedben fekszenek - ez a kényelem, ami hosszú és fárasztó munka megtérül a csavarokkal!

Műszaki adatok:
- Nyomaték : 1500 Nm
- Dugókulcs befogás: 1/2 "
- 3 meghúzási nyomaték, 1 lazítási nyomaték
- Üzemi nyomás : 6.3 Bar
- Zajszint : 80 dBA
- Forgási sebesség : 8000 fordulat / perc
- Levegőfogyasztás : Átlagos 150 l / perc
- Bemeneti átmérő : 1/4 " Euro
- Súly : 2,2 kg

Garancia: 1év

10%
GAMA GARDEN
FŰNYÍRÓ AKCIÓ
Újdonságok