Kategóriák
Gyártók
Drabest 2x8 fokos többcélú alumínium kétágú létra
Cikkszám: DW2 2X8
29.499Ft 25.999Ft
Elérhetőség: Raktáron

Termékleírás:

A DRABEST Lengyel vállalat a legmagasabb minőségű besorolású létrákat és munkaállványokat gyárt immár 20 éve! Az iparág egyik vezető vállalata - professzionális és biztonságos felszerelést nyújt a magasságban történő munkavégzéshez. Termékeink ideálisak kiterjedt építési, felújítási vagy összeszerelési munkákhoz, valamint otthoni használatra. Ide tartoznak különféle profilú és méretű acél, alumínium, raktár-, kert- és házlépcsők. Ezen felül kerékpárállványokat, fém műhelybútorokat, tároló polcokat, tűzlépcsőket, állványokat, autószekrényeket és egyéb termékeket is szállítunk, mindig magas színvonalat biztosítva.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az iparban. Termékeit bevált, tanúsított anyagokból gyártják hegesztési technológiával, amely lehetővé teszi a legnagyobb tartósságot és ellenállást. A kifinomult konstrukciók stabilitást és támogatást nyújtanak különféle munkák során. Termékeink megfelelnek a szigorú európai munkaegészségügyi és biztonsági előírásoknak, ideértve az EN-131 szabványt, kulcsfontosságú tanúsítvánnyal és minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkeznek. A DRABEST létrák és az állványok garantálják a biztonságos munkát a magasban.
A vonzó és versenyképes árak évek óta megkülönböztetnek minket.

Könnyű és masszív alumíniumból készült minőségi kétágú létra, mely egyoldalasan széttolható, így támasztó létrának is használható, megkönnyítve nagy magasságok elérését is. Az extra széles támasztó talpnak köszönhetően borulás ellen biztonságos nagyobb magasságok esetén is. Széles kényelmes, csúszásgátló kialakítású létrafokokkal, kicsúszást gátló lábakkal. Mindenféle padlózaton biztonságos és kényelmes munkavégzés. Alkalmas otthoni háztartási célokra karbantartáshoz, de akár üzletekbe, irodákba és raktárakba is ideális. Kisipari és szervizipari felhasználásra is. ajánlott.

Műszaki adatok:
- Kétágú 2x8 fokos
- Összecsukott hossz 214 cm
- Támasztó létraként hossz: 343 cm
- Teherbírás: 150 kg
- Súly: 8,2 kg
Riwall kertigép
AKCIÓ
maradj otthon rendelj online
Újdonságok