Kategóriák
Gyártók
Powermat 260 A-os inverteres hegesztő +szett (digit kijelzős)
Cikkszám: PM-MMA-260SN
25.999Ft 22.999Ft
Elérhetőség: Raktáron

Termékleírás:

A PM-MMA-260SN modell egy inverteres hegesztő, amelynek felépítése hatékony IGBT tranzisztorokon alapszik . Fel van szerelve egy LCD kijelzővel, amely jelzi a gombbal beállított hegesztési áramot sima beállítással.

A hegesztőkészülék ventilátoros hűtéses elektronikus áramkörökkel és más alkatrészekkel - a "Turbo FAN" funkcióval, valamint egy hőérzékelővel van felszerelve, amely megvédi a készüléket a túlmelegedéstől.

Teljesítmény és lehetőségek
Nagy teljesítmény és hatékony hűtés
Egy nagy ventilátor használatával egy kis hegesztőházban megnövekedett a légáram, ami csökkentette a tranzisztorok hőmérsékletét. Az eszköz hatékonysága akár 60%.

Beépített automatikus funkciók a munka megkönnyítése érdekében
A HOT START, a népszerûen elnevezett melegindítás lehetõvé teszi, hogy ideiglenesen megemeli a hegesztési áramot a hegesztõ által beállított érték fölé. A HOT START akkor működik, amikor az ív megüti, és célja, hogy megakadályozza az elektród tapadását az anyaghoz. Ez nagy segítség az elektróda megvilágításakor.
Az ANTI STICK lekapcsolja / minimalizálja a hegesztési feszültséget és az áramot, ha az elektróda rövidzárlatot mutat a munkadarabbal. ANTI STICK lehetővé teszi a hegesztő számára, hogy könnyebben leválasztja az elektródát.
Az ARC FORCE a boltív hosszától függetlenül stabilizálja. A funkció értékének csökkentésével lágy ívhez és kisebb behatolási mélységhez vezet, míg a funkció értékének növelésével mélyebb behatolást és rövid ívhegesztés lehetőségét okozza. Az ARC FORCE funkció legmagasabb értékénél az "elektródát be lehet nyomni az olvadt fém medencébe és átégetni az anyagon. Ez a modell automatikus ARC FORCE beállítással rendelkezik.
Univerzális és kompakt kialakítás
A készülék 20–260A árammal hegeszti , lehetővé teszi a hegesztést 1,6–4 mm átmérőjű elektródával .

Az IGBT tranzisztor kétféle tranzisztor előnyeit ötvözi, a terepi tranzisztorok könnyű vezérlését és a nagy bomlási feszültséget, valamint a bipoláris tranzisztorok kapcsolási sebességét. Hegesztés 1,6 mm-es elektródával már lehetséges egy 16A osztályú lassú kioldású biztosítékkal. A maximális 260A áramon történő működtetéshez legalább 20A védelem szükséges.
A hegesztő súlya mindössze 2,55 kg , ami nagyon praktikus.
A hegesztő standard réz EURO hegesztési csatlakozókkal rendelkezik. Az EURO szabvány használatával könnyedén kiválaszthat további hegesztő kábeleket.

Műszaki adatok:
- Tápegység: 230V / 50Hz
- Terhelés nélküli feszültség: 66 V
- Hegesztési áramtartomány: 20-260A
- Elektródahegesztés: 1,6 - 4,0 mm tartományban
- Energiafogyasztás: 7,4kVA
- Névleges hegesztőáram: 260A
- Névleges üzemi ciklus: 60%
- Hegesztőáram 100% -os ciklusonként: 203A
- Működési feszültség: 20,8-30 V
- Szigetelési osztály: IP21S
- Tápkábel: 155cm
- Hegesztő súlya: 2,55 kg

Tartozékok:
- Földkábel (160cm)
- Hegesztő kábel (160cm)
- Hegesztő pajzs
- Salakoló kalapács

Garancia: 1év

KERÉKCSERE ESZKÖZ AKCIÓ
10-25%
kedvezmény
Újdonságok